11.3.09

institutia curvei

nu vreau sa - mi definesc nici institutia si nici curva.le iau ca atare.emoticoane preluate mecanic in logica curenta.nenea boc ar trebui sa faca o remaniere de substanta si sa introduca in organigrama un explicit minister al curvei.( implicit mai toate ministerele sint ale curvelor. sau de curve..sau ptr curve...).
da, curva e o institutie.singura viabila si functionala in toate timpurile..un panaceu ptr toate crizele. economice, existentiale...desi de gen feminin, curva nu are gen.
curva e un simbol.al frumusetii,elegantei,inteligentei,disponibilitatii- , manierismului,finetii,modei,artei,rafinamentului,.- .sparge limite si tipare...introduce ordine si liniste in viata,familie,societate,politica...face si desface cupluri,capodopere,antante,razboaie,paci,..e hulita dar mereu rivnita,copiata,visata,mediatizata,exorcizata..ori- ce femeie are o aspiratie de curva..si unele reusesc sa si fie...orice barbat are macar o fantezie cu o curva...orice curva nu e numai curva...in timpul ei liber de curva e o sotie dragastoasa ,respectabila si respectata , .sau o amanta model...orice curva are visul ei ..de a ajunge cindva in muzeul figurilor de ceara...

Un comentariu:

Erys spunea...

Ce mai cumul de functii...se vede ca e o treaba foarte solicitanta si dificila...Hmm, trebuie sa ai talent!

Trimiteți un comentariu