29.1.09

jurnal-6

daca e blog, jurnal sa fie
lipsa de sex o buna perioada.evenimentele trecute mi-au estompat aceasta nevoie.chestii diverse: de ordin moral, principial( post...).postul craciunului a fost primul meu post tinut integral. sub toate aspectele.nu pot sa am o evaluare corecta a efectelor.s-au suprapus chestii emotionale diverse.

nu pot sti cite senzatii se datoresc postului si cit mortii tatalui meu.constat ca pot sa rezist tentatiilor.devenit docil,maleabil,obisnuit, organismul..noii stimuli ( mincare de post,ritualuri religioase...)sau spiritul impun legea abstinentei ? nu pot cuantifica, cit si cum.oricum, expierente si senzatii noi..provocari ptr trup si spirit. si cred ca acesta e sensul postirii : oferirea de alternative si provocari noi trupului si spiritului..mentinerea lor in stare operationala.de reactie..

la fel si sexualitatea..pulsiunea sexuala existenta.estompata sau refulata in aceasta perioada.tentatii au fost.spital, asistente tinerele si sexy..poate si disponibile, cine stie..nu-mi statea gindul la asta.la finalizare. formele lor probabil stimulau in subconstient ..lucra acolo subconstientul, in legea lui, in off.nu pot sa nu vad ceea ce exista prea palpabil.sa ignor, sa amin, pot.dar si astea tre descarcate de sarcini la un moment dat . chestie de mecanica si chimism hormonal si sinapse. sexul ca mentenanta a a calitatii spiritului prin bunastarea trupului...nu stiu cum este pervertit instinctul sexual de a poseda un trup strain prin posedarea unei idei,principiu, a unui fetis...femeia nu doar ca un trup cu sex..mai mult ideea de femeie .idee capatata,educata,inoculata,autoformata..satisfacti- a sexuala precedata de o satisfactie spirituala,intelectuala.nu posed orice.posed un orice personalizat, selectat prin furcile caudine ale spiritului meu…pervertit instinctul meu sexual de pervertirea sexului opus…clivaj intre instinct si spirit.spiritul exacerbeaza instinctul sau il omoara.instinctul, sclav al spiritului ?da, ptr ca tre sa evolueze in limitele impuse de asta.spiritul , sclav al instinctului ? da, ptr ca tre sa-l rezolve si pe asta cumva..spirit, adica impuneri parvenite din relatia mea in sistem : educatie familiala, scolara,a mediului de lucru..suprapunere de de comenzi externe peste un nevinovat si natural instinct .natural prin chimismul corporal,hormonal.care nici nu mai e amintit in ecuatia sexului.instinct, nevoie de animal ?nu, obligatie,afectiune,dragoste,pasiune,obsesie si cite altele..posedatul intre idei si nu intre trupuri..complicatii inutile.energie consumata in detrimentul virilitatii.consumate si sub forma de creatie erotica .modele nascute din pulsiuni refulate sau nesatisfacute integral..poezia , inclusiv cea decenta, nascuta din nevoia de sexar mai exista daca oamenii ar relationa necomplicat ? fara demers cognitiv,aluziv,dute-n colo vino-n coace…posesie la nivel cognitiv.acolo incepe si sfirseste totul. Dar autonomia instinctuala exista.impinsa in plan secund activeaza asupra spiritului…
edmund hillary escaladeaza everestul.ptr ca exista motiveaza el.si muntele venus exista.simpla sa existenta e un motiv sufficient de pertinent ptr a fi escaladat.si orice escalada e un triumf. Al muntelui-ca exista , al alpinistului ca-i confirma muntelui existenta…orgasme de doi bani..

posed doar un trup ?nu, tot ce inseamna feminitate ca expresie a sexualitatii implinite ..
demers estetic pentru o p…… valoare adaugata instinctului..onanism spiritual ? poate..dar , odata sau de doua ori , ceea ce conteaza se intimpla..specia se perpetueaza ..proprietatea se conserva..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu